SIMON KÄLLQUIST –  OSTO JA MYYNTI

Simon valmistui sommelieeriksi vuonna 2003 , jolloin hän oli yksi Ruotsin nuorimmista sommelieereista. Uransa aikana Simon on työskennellyt sommelieerina sekä johtanut Ruotsin ja ja Norjan hienoimpia ravintoloita. Hän on erittäin kiinnostunut viinin ja muiden juomien sekä ruuan valmistuksesta eikä vähiten ruuan ja viinin yhdistämisestä. Työskenneltyään usean vuoden ajan viinin tuotekehitystehtävissä Simonilla on myös laaja kokemus viinin sekoittamisesta.

calle-nilsson-concealed-wines-marketing-manager

CALLE NILSSON – MARKKINOINTI JA YRITYSHALLINTO

Calle suoritti vuonna 2007 markkinoinnissa ja johtamisessa maisterin tutkinnon St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa. Callella on aiempaa kokemusta työskentelystä IT- ja markkinointisektorilta, mutta hän on ollut myös osa-aikatyössä hotelli- ja ravintola-alalla 8 vuoden ajan. Calle on hyvin innokas yrittäjä, joka tuo intoa myös Concealed Wines -tiimiin. Calle pitää mielellään yhteyttä Concealed Winesin viinintoimittajiin.

AKSHAT REKHI – PURCHASE MANAGER

Akshat, tiimimme arvokas ja lahjakas jäsen, on kotoisin Intiasta. Hän suoritti opintojaan Hochschule Geisenheimin yliopistossa Saksassa, jossa hän suoritti tutkinnon kansainvälisestä viinikaupasta. Sitä ennen Akshat valmistui hotelli- ja vieraanvaraisuuden hallinnosta ja hioi kulinaarisia taitojaan keittiömestarina arvostetussa Hotel Taj Mahal Palace and Towerissa Mumbaissa. Akshatilla on monipuolinen tausta viiniteollisuudessa, ravintoloissa ja hotelliketjuissa, joten hänellä on runsaasti kokemusta. Erinomaisten viestintä- ja hallintotaitojensa lisäksi hän on myös usein toimiston pingispelin mestari.

MOMISH MANANDHAR- OFF-TRADE MARKET PURCHASE – FINLAND

Nepalista kotoisin olevalla Momishilla on vankkumaton intohimo viinin maailmaan. Hän suoritti maisterin tutkinnon italialaisesta ruoasta ja viinistä Padovan yliopistossa Italiassa. Ruotsissa vietetyn pidemmän harjoittelujakson jälkeen Momish kiinnitti Callen ja Simonin huomion, minkä seurauksena hän liittyi tiimiin. Viinin syvän arvostuksen lisäksi Momish harrastaa myös valokuvausta, mikä tekee hänestä monipuolisen voimavaran tiimille.

ALEXANDRA RAVELIUS – HO.RE.CA SALES

Alexandra on innostunut ja innostunut henkilö, jolla on syvä intohimo viinimaailmaan. Hänen matkansa viinitarhoilla alkoi jo 10-11-vuotiaana, jolloin hän avusti osittain amerikkalaista perhettään hienojen kalifornialaisten viinien sadonkorjuussa. Muutettuaan Tukholmaan Alexandra on uppoutunut täysin ravintola-alalle ja tehnyt ahkerasti töitä opiskelujensa ohessa. Hiljattain hän suoritti menestyksekkäästi sommelier-koulutuksensa Tukholman Vinkällanissa, jossa hän osoitti poikkeukselliset tietonsa ja taitonsa. Moitteettoman musiikkimakunsa ansiosta Alexandra luo toimistoon eloisan ja piristävän ilmapiirin, joka pitää tunnelman korkealla koko työpäivän ajan.

CAROLA GERDIN – ACCOUNTANT/FINANCE

Carola on elinvoimainen ja optimistinen henkilö, jolla on vahva tausta kirjanpidosta ja rahoituksesta. Työn ulkopuolella hän elää aktiivista elämäntapaa, harrastaa juoksua, maailmanympärysmatkoja ja osallistuu kilpailuihin. Intohimonsa kuntoilun ohella Carola on taitava kokki, joka tuo iloa ja lämpöä toimistoon, erityisesti ankeina päivinä, jolloin hänen positiivisuutensa paistaa läpi kuin säteilevä auringonsäde. Tarttuvan energiansa ja valoisan persoonallisuutensa ansiosta Carola on korvaamaton voimavara tiimille.

POLINA DERNOVA – PURCHASE MANAGER

Polina on kotoisin Venäjältä ja asui viisi vuotta Italiassa, jossa hän suoritti maisterin tutkinnon matkailun suunnittelusta ja hallinnasta. Aikaisemmin hän oli valmistunut kansainvälisen talouden maisteriksi ja on työskennellyt projektipäällikkönä eri aloilla.Polina omaa erinomaiset viestintätaidot, ja hän puhuu sujuvasti venäjää, englantia ja italiaa. Hänellä on suuri intohimo viinimatkailuun ja itse viiniin.