Simon Kallquist

SIMON KÄLLQUIST –  OSTO JA MYYNTI

Simon valmistui sommelieeriksi vuonna 2003 , jolloin hän oli yksi Ruotsin nuorimmista sommelieereista. Uransa aikana Simon on työskennellyt sommelieerina sekä johtanut Ruotsin ja ja Norjan hienoimpia ravintoloita. Hän on erittäin kiinnostunut viinin ja muiden juomien sekä ruuan valmistuksesta eikä vähiten ruuan ja viinin yhdistämisestä. Työskenneltyään usean vuoden ajan viinin tuotekehitystehtävissä Simonilla on myös laaja kokemus viinin sekoittamisesta.

calle-nilsson-concealed-wines-marketing-manager

CALLE NILSSON – MARKKINOINTI JA YRITYSHALLINTO

Calle suoritti vuonna 2007 markkinoinnissa ja johtamisessa maisterin tutkinnon St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa. Callella on aiempaa kokemusta työskentelystä IT- ja markkinointisektorilta, mutta hän on ollut myös osa-aikatyössä hotelli- ja ravintola-alalla 8 vuoden ajan. Calle on hyvin innokas yrittäjä, joka tuo intoa myös Concealed Wines -tiimiin. Calle pitää mielellään yhteyttä Concealed Winesin viinintoimittajiin.

emma-bill-concealed-wines-trade-manager
Ebba Ronneskog

EBBA HEEROMA – MARKKINOINTIOSTOT

Ebba on ruotsalainen, mutta hän on kasvanut Ranskassa ja Sveitsissä. Hän puhuu sujuvaa ranskaa ja englantia. Ebba on suorittanut kandidaatin tutkinnon tunnetussa Ecole Hôtelière de Lausanne – oppilaitoksessa. Ennen kuin Ebba aloitti työt Concealed Winesilla, hän kehitti kylpylähotellin liiketoimintaa.

stina-orup-concealed-wines-event-manager

STINA ORUP – TAPAHTUMAJOHTAJA

Stina avustaa tiimiä tuotesuunnittelussa. Hän auttaa meitä Simon kanssa, kun etikettiemme suunnittelua on parannettava, jotta voisimme paremmin vastata markkinoiden vaatimuksiin. Stina on Simon Källquistin pikkusisko ja vaikka hän on vain osa-aikaisena työntekijänä Concealed Winesilla, hän on yritykselle suuri voimavara.