Viinitahran poisto – näin teet – Viinitahran poisto

Kuinka työlästä onkaan jos onnistut saamaan punaviinitahran valkoiselle vaatteelle? Kuinka usein muutaman sekunnin epähuomio tapahtuukaan? Mutta nyt siihen löytyy apuja!

On olemassa monenlaisia keinoja kuinka saada punaviinitahra pestyä pois vaatteista. Osa keinoista toimii paremmin kuin toiset ja usein, varsinkin jos olet juhlissa, ei kaikkia tarvikkeita ole saatavilla.

  • Tavallisin keino on hieroa punaviinitahraa suolalla ja sitten pestä vedellä.
  • Toinen keino on kaataa valkoviiniä tahralle.
  • Vähemmän dramaattinen keino on kuivata tahra talouspaperilla ja sitten pestä.
  • Voit myös kokeilla tahran kastamista kiehuvassa maidossa ja sitten pestä.

Punaviinitahra ei ole maailmanloppu. Löytyy monenlaisia keinoja, mitkä toimivat. Tietenkin tuntuu ikävältä jos joutuu toimimaan heti ollessa juhlissa, mutta pitkässä juoksussa tämä kannattaa. Kotona kannattaa säilyttää seuraavia tarvikkeita tahranpoistoa varten:

  • Pesuaine valkaisuaineella ja ilman
  • Öljytön asetoni
  • Tiskiaine
  • Gyseriini ja lakkanafta

Punaviinitahran poistossa kannattaa siis toimia nopeasti ja hieroa suolaa tahraan, kun se vielä on kostea ja sitten pestä vaate tavallisessa pesussa. Toivottavasti nämä vinkit toimivat ja vältyt valkaisuaineen käytöltä!

Vastaa